Ферментований чай асорті №2
90 ₴
В наявності
Характеристики
Код товару
11791
Країна виробництва
Україна
Тип
інше
Активні компоненти
інший компонент
Можливості поставок
1 шт./##тиждень##
Розміри упаковки
Спосіб упаковки
полипропилен
Опис
Ферментований чай асорті №2
40 грам
розмір баночки 8,5*7 см
Для приготування чаю квітки та листя піддають процесу ферментації-окисленню. Ферментування – обов'язковий процес чайної традиції з метою отримання гарного кольору напою, приємного смаку та максимуму корисних речовин. Приклад ферментації - процес квашення капусти, в результаті якого в підсумковому продукті вітаміну С виявляється в 20 разів більше.
Порада! При заварюванні чаю не можна використовувати окріп, лише гарячу воду до 90 градусів. Рослина містить багато вітамінів, які руйнуються під дією окропу.
Условия хранения согласно инструкции производителя и приказа Министерства здравоохранения.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуДетальніше про доставку та оплату